Meet- en regeltechniek: Meten is weten!

Meet- en regeltechniek

Regeling op afstand

Bij Reftech hebben wij ons eigen programma, waarmee wij vanaf afstand alle gegevens van uw klimaatkamer kunnen zien. Mochten de waardes in uw ruimte plotseling veranderen kunnen wij met één druk op de knop inbellen en zien of het een storing betreft en indien nodig een van onze monteurs uw kant op sturen.

Het systeem

Reftech realiseert in eigen huis de automatisering van koeltechnische installaties en klimaatkamers. Met onze gebruiksvriendelijke besturings- en regeltechniek en visualisatie van het systeem onderscheiden wij ons van de concurrentie. Onze computerprogramma R.C.C (Reftech Cool Control) maakt de waardes van uw installatie op een duidelijke manier zichtbaar. Naast dat u hier alle waardes van bijvoorbeeld uw klimaatkamer kan aflezen, is het ook mogelijk om via de computer deze waardes te wijzigen. Het verzorgen van een gestroomlijnde beheersing van de koeltechnische installatie vereist een gestructureerde opbouw van software modules. De modules sluiten dan ook naadloos op elkaar aan. Vanuit hier zijn al uw wensen eenvoudig in te voeren, en is maatwerk bij ons de standaard!

Wij regelen het voor u!

Als uw installatie eenmaal functionerend is, wilt u natuurlijk ook zelf het klimaat/ de waardes kunnen veranderen. Onze gecertificeerde PLC experts zullen u dan ook tot in de puntjes uitleggen hoe het systeem werkt en wat u moet doen als er een eventuele storing optreed. Mocht het systeem u niet helemaal bevallen, dan zullen onze PLC programmeurs er alles aan doen om dit alsnog naar wens te maken!