Reftech airco: Your comfort zone

Comfort

Een prettige omgeving

Een prettige omgeving wordt mede bepaald door de temperatuur. Denk maar aan restaurants, sportscholen en kinderdagverblijven. Maar ook woningen, kantoren en minder gangbare ruimten als crematoria zijn gediend bij een goed klimaat. Inmiddels wordt steeds beter bekend dat een goed leef-en werkklimaat een positieve invloed heeft op het functioneren van mensen!

Productief en geconcentreerd

Uit onderzoek blijkt ook dat ongunstige klimaatomstandigheden een negatieve invloed hebben op de concentratie, productiviteit en het algeheel gevoel van welbevinden. En wat dacht u van een serverruimte die volstaat met apparatuur? Kortom: airconditioning is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving.

Betrouwbaar en energiezuinig

Reftech is uw partner op het gebied van advies en realisatie van klimaatoplossingen die het beste passen bij uw situatie, van grote tot kleinere projecten. Voor onze airconditioning maken we gebruik van het beste A-merk op de markt. De systemen die we gebruiken zijn betrouwbaar, duurzaam, geluidsarm en energiezuinig.

Altijd frisse lucht

Met een goede airconditioning houdt u de temperatuur en de luchtvochtigheid in uw ruimte op niveau. Het systeem ventileert, koelt, ontvochtigt en filtert de lucht. Tevens adviseren wij u omtrent luchtverversing.

Zomer en winter

Dat airconditioning-systemen koelen is natuurlijk bekend, maar wij installeren ook systemen die zowel koelen als (bij)verwarmen. Dit middels een warmtepomp, waarbij de koelcyclus ’s winters automatisch omdraait. Deze installaties zijn bijzonder energie-efficiënt, waardoor de kosten voor de klant aanzienlijk lager liggen dan de tradionele systemen.

Steeds vaker worden onze innovatieve warmtepomp oplossing toegepast in woningen en bedrijfspanden, waarbij er geen sprake meer is van de traditionele verwarmings methode via bijvoorbeeld het gas-energienet. Dit uit oogpunt van de energie – efficiëntie en CO2 foodprint, welke door de duurzaamheid en milieu een steeds belangrijke functie krijgen.