Reftech B.V.  is verheugd om de overname van DS KOUDETECHNIEK aan te kondigen.

Met ingang van 01-01-2017 zijn Reftech B.V. en DS KoudeTechniek samen verder gegaan. Reftech B.V is uniek in zijn kwaliteit, kennis en service. De overname past perfect bij onze visie om door alle delen van het land snelle en goede service te kunnen verlenen.

In december 2016 is er voor de overname getekend door beide partijen. "De overname van DS KoudeTechniek geeft direct invulling aan onze standaard, kennis, ervaring en zowel nationale als internationale beschikbaarheid op het gebied van Koude- en Klimaattechniek", aldus Peter Hoek, directeur van Reftech B.V.

DS KoudeTechniek is een koeltechnisch installatiebedrijf met een groot klantenbestand, gevestigd in de omgeving Elst, en is met name ingericht op koeltechnische werkzaamheden. Hiermee is het bedrijf een goede aanvulling op onze organisatie.

De organisatie zal ook vanuit Elst werkzaam blijven waardoor bestaande klanten door een bekend gezicht begroet zullen blijven worden.

Wij zijn er van overtuigd dat DS KoudeTechniek een bijdrage levert aan onze visie en ambitie. Wij kijken uit naar onze gezamenlijke toekomst en zijn ervan overtuigd dat we u nog beter van dienst kunnen zijn!

Vriendelijke groet,

Peter Hoek.